Skip to main content

COVID19: Grafologia y selecció de recursos humans

By 03/06/2020desembre 30th, 2022COVID19, Emprendre, Grafología, Homework

Des que vaig començar la meva trajectòria professional com a grafòloga l’any 1997, he desenvolupat la meva activitat vinculada sobre tot a l’empresa. I si es pot puntualitzar, sobre tot focalitzada en la selecció de personal, tot i que jo prefereixo el terme selecció de recursos humans.

Amb tants anys d’ experiència, he vist com aquest tipus de processos passava per etapes de funcionament diferents i també per modes, quelcom inevitable si pensem que malgrat que ens centrem en l’àmbit empresarial, els que ens dediquem a això som persones i per tant, estem a expenses dels cànons que ens assenyalen.

Crec que desprès d’aquest llarg període de reclusió provocada per la pandèmia de la COVID19, la nova tendència en grafologia serà un increment de la seva presència en l’àmbit empresarial, superior a la d’abans del mes de març de 2020. I ho crec per dos motius fonamentals:

  1. La grafologia segueix sent una tècnica de recursos humans de reconeguda solvència i tots els aspectes positius que tenia aquí segueixen.
  2. El fet diferencial d’aquest moment: no és presencial.

En el moment de realitzar un estudi grafològic assolim els següents beneficis:

  • El candidat mateix pot enviar directament el seu manuscrit al meu despatx sense necessitat de reunir-nos personalment (distanciament social)
  • Jo puc dirigir les meves conclusions directament al client mitjançant un simple missatge de correu electrònic (garantia de seguretat)
  • Manteniment de l’eficàcia i qualitat del sistema de reconeixement del candidat mitjançant l’informe grafològic, que al mateix temps que participa en un procés laboral que pot canviar-li la vida, es sent més protegit i cuidat en la seva salut també.

 

 

 

 

 

 

 

Treballar utilitzant la grafologia garanteix seguretat

Crec que és important mantenir-nos esperançats. La roda gira i encara que en aquest moment tantes persones s’hagin vist afectades negativament per la pandèmia en molts sentits, amb les fases de desconfinament el món empresarial es reactiva i generarà nous llocs de treball.

L’aplicació de la grafologia és una garantia de que els processos de selecció resultin avui dia no només eficaços, sinó també segurs per a tots.

 

Leave a Reply