Skip to main content

Grafologia a les xarxes

By 12/05/2020desembre 30th, 2022Comunicació, Formació, Grafología, Marca personal

 

La meva passió per la grafologia m’ha portat a voler contactar amb persones que senten interès por conèixer la grafologia, més enllà d’utilitzar-la com a eina professional.

Per això fa un temps em vaig llançar  a crear uns comptes a xarxes com ara FacebookInstagram, on la meva intenció és arribar fins a un públic sense formació en grafologia. Crec fermament que es tracta d’una disciplina molt desconeguda encara i per això miro d’aportar el meu granet de sorra.

Sóc molt nova utilitzant les xarxes socials, i entenent el seu ús i el seu anàlisi. Així que l’aprenentatge que representa per a mi omplir de contingut aquests comptes d’una manera atractiva i interessant representa tot un repte, tant en la selecció del contingut com en la creació visual de cada post.

Per això em sento molt orgullosa dels posts sobre signatura i rúbrica que estic penjant des de fa un temps tant a Fb com a Ig. Es tracta de fer missatges senzills i directes, i la reacció dels seguidors està sent molt positiva. Em sento agraïda de poder compartir alguns dels meus coneixements i comprobar que la informació que ofereixo genera preguntes i inquietuds en persones que desconeixien la grafologia.

Os convido a conèixer aquests posts a Facebook o Instagram, i si os ve de gust fer-me arribar la vuestra opinió, estaré encantada de valorar-la.

Leave a Reply