Skip to main content

La meva nova web!

By 08/07/2019desembre 30th, 2022Grafología, Il·lusió, web

Logo animat

 

Doncs ja està, ja la tenim. Estic molt orgullosa d’haver-vos pogut presentar la meva nova web, confio que en llegir aquest post li dediqueu una estoneta a mirar-vos-la.

Us he de dir la veritat, m’encanta!. La trobo molt jo, molt Eva. Crec que transmet el dinamisme amb el que jo visc la grafologia, l’esperit pràctic amb el que des del començament vaig voler utilitzar els meus coneixements en aquesta matèria.

M’agrada com estan reflectides les meves idees sobre emocions vinculades a la grafologia, m’agrada perquè crec que és clara i perquè reflecteix tota la il·lusió i entusiasme amb què s’ha fet.

 

M'identifico

INFORMACIÓ SOBRE LA WEB

La web ha estat tècnicament orquestrada pel Josep M. Pastó, que a banda de ser el meu marit i un escultor increïble (os recomano que visiteu la seva web www.jmpasto.cat), és la persona amb més paciència i ganes de fer bé les coses que conec.

 

 

Si no és per ell, ja os ben asseguro que aquesta web no seria així ni de bon tros!.

La idea és que pugueu tenir una informació general bàsica del que és la grafologia i també que sapigueu les seves principals aplicacions. També podeu conèixer una mica millor la meva feina i quins serveis os puc oferir com a grafòloga.

M’ha semblat adient que des de la web pugueu contactar amb les diferents xarxes socials en les que tinc presència, per si os pica la curiositat que espero que sí!.

I per descomptat seguir amb aquest blog, perquè em fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres les meves inquietuds, sobre la grafologia especialment però també una miqueta de tot, per què no?.

 

UNA CURIOSITAT

Sabeu quina imatge m’ha estat més complicada de trobar?. La que parla d’alegria. Buscava una foto que fos d’espai natural però no m’agradava res. Finalment vaig decidir que les manetes d’una nena jugant eren el millor reflex d’aquest sentiment per a mi. Espero que os agradi!.

 

 

AGRAIMENTS

A tots els que heu format part del procés de creació, gràcies!. Em sento agraïda i afortunada.

Als que heu revisat la web amb interès: gràcies pel vostre suport i pels vostres comentaris constructius. Prenc nota de totes les vostres idees i en una propera revisió tindré en compte totes les vostres aportacions.

I a tots els que espero que aneu passejant per aquesta web (hauria de dir navegant?), gràcies per interessar-vos per la grafologia i per la meva feina, seguirem en contacte!

 

 

Leave a Reply